När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

Namn Organisation
Christian Olsson Contiga Väst AB
Totalt 1 deltagare

Om du har fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

Vi har skickat en avanmälningslänk till din e-postadress.

Fortsättningsprogram för fördjupning eller omstart

Webbsänt seminarium den 7 oktober 2022

Sedan 2007 har 300 företag genomgått Produktionslyftets 18 månaders utvecklingsprogram. Mycket har hunnit hända inom dessa företag och samtidigt har Produktionslyftet kompletterat och utvecklat sitt programinnehåll. Under hösten erbjuds tidigare Produktionslyftsföretag ett fortsättningsprogram – en unik chans att förstärka ett specifikt område eller kanske göra ett omtag i utvecklingsarbetet.

Vid detta seminarium presenterar vi fortsättningsprogrammets upplägg och innehåll. Vi möter även ett av företagen som nu går in i programmet – Herman Andersson Plåt AB i Askeröd. Under 2017 till 2018 medverkade de i Produktionslyftets utvecklingsprogram där ägarna etablerade en samsyn kring företagets fortsatta utveckling. Tillsammans med Produktionslyftet vill de nu integrera och förankra en ny grundstruktur och ett nytt arbetssätt i hela organisationen.

Seminariet leds av Produktionslyftets coach Christian Silvasti.

Praktisk information

  • Datum: Fredag den 7 oktober 2022
  • Tid: Klockan 08:30 till 09:30 · Lägg till i kalender
  • Plats: Webbsänds, länk skickas ut till anmälda deltagare
  • Upplysningar:

    Välkommen att kontakta Annika Nilsson, annika.nilsson@ri.se

Produktionslyftets partner

Intressenter och finansiärer