När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

Namn Organisation
Greger Bonde AB Faluplast
Göran André Brodit AB
Marcus Axelsson Brodit AB
Thomas Fransson Brodit AB
Tommy Andersson Brodit Ab
Johan Wahn IDC
Johan Martinsson Johan Martinsson AB
En deltagare från Nord-Lock AB
Sara Elfridsson Nordic Biomarker
Kalle Persson Produktionslyftet
Malin Hallin RISE
En deltagare från TNG
Totalt 12 deltagare

Om du har fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

Vi har skickat en avanmälningslänk till din e-postadress.

Medarbetarna i fokus ger Furhoffs Rostfria kraft att utvecklas

Webbsänt seminarium den 27 januari 2023

Furhoffs Rostfria är det allra första företaget i Produktionslyftet. De har i handling visat att deras arbetssätt är något som lever och utvecklas över tid. Genom att vara nyfikna och våga utmana sig själva har de gått in i en rad externa utvecklingsinsatser där de har lärt sig nya saker som de har tagit hem och gjort till sina.

Björn Furhoff, vd och ägare på Furhoffs Rostfria, berättar om företagets förbättringsarbete.

Välkommen till ett seminarium där du får ta del av Furhoffs inspirerande resa från starten med Produktionslyftet 2007, där de har gnetat på varje dag och hela tiden strävat efter att bli lite bättre än igår. De berättar om hur de utmanar varandra att tänka kreativt och smart, och om hur de emellanåt åstadkommer större utvecklingssteg. Samtidigt försöker de fylla dagarna med glädje och deras grundsyn – ”se och tro på människans möjligheter” – vävs in i allt de gör.

Furhoffs Rostfria är ett familjeföretag i fjärde generationen. Företaget tillverkar bland annat produkter inom VVS, rostfri inredning för offentlig byggnation, designbänkar för hemmamiljö och legoproduktion i rostfritt stål. Fabrik och huvudkontor finns i Skövde, där både utveckling och tillverkning sker. Furhoffs Rostfria startades redan 1855 och fortsätter att utvecklas i oförminskad takt.

Medverkande från Furhoffs Rostfria är Björn Furhoff, vd och ägare, samt Emma Simonsson, produktverkstadschef och teknikchef. Från Produktionslyftet medverkar Fredrik Johansson och Birgitta Öjmertz.

Praktisk information

  • Datum: Fredag den 27 januari 2023
  • Tid: Klockan 08:30 till 09:30 · Lägg till i kalender
  • Plats: Webbsänds, länk skickas ut till anmälda deltagare
  • Upplysningar:

    Välkommen att kontakta Annika Nilsson, annika.nilsson@ri.se

Produktionslyftets partner

Intressenter och finansiärer