Namn Organisation
Totalt 0 deltagare

Leankonferens Blekinge

Ronneby den 10 mars

Den 10 mars är det premiär för Leankonferens Blekinge – en regional konferens med fokus på hur ledarskap och förbättringskultur kan bidra till engagerade medarbetare och tillväxt i företag. Arrangörer är Techtank (en del av IUC Sverige), Produktionslyftet och Lean Forum, i samarbete med Orbit One – vinnare av Svenska Leanpriset 2022.

Några av de medverkande experterna och inspiratörerna vid Leankonferens Blekinge – Bengt Savén, författare och professor på KTH, Thomas Sabel, Stefan Robertsson, Cristina Nilsson och Helén Jonasson från Orbit One, samt Björn Langbeck från Tillväxtverket.

Välkommen att ta del av intressanta föredrag och samtal med experter som har bred industriell erfarenhet av arbete med Lean, ledarskap och ständiga förbättringar. Bland talarna finns Produktionslyftets coacher Christian Silvasti och Bengt Gebert, samt Produktionslyftets ordförande Göran Johnsson.

Missa inte möjligheten att mingla, nätverka och utbyta erfarenheter med branschkollegor. Den 9 mars, dagen innan konferensen, har du också chansen att följa med Lean Forum på ett kostnadsfritt studiebesök hos Orbit One.

Läs mer och anmäl dig på Techtanks webbplats →

Produktionslyftets partner

Intressenter

Finansiärer