När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

Namn Organisation
Totalt 0 deltagare

Leankonferens Blekinge 2024

Karlshamn den 7 mars

Den 7 mars är det dags för Leankonferens Blekinge som arrangeras av Techtank (IUC:s partner i Blekinge) tillsammans med Produktionslyftet och Lean Forum. Temat för årets konferens är Lean – grunden för ett kraftfullt förändringsarbete.

Program

Volvo CE i Hallsberg, 2023 års vinnare av Svenska Leanpriset, berättar om sitt Lean-arbete, insikter och framgångsfaktorer. Medverkar gör även YTAB som berättar om sin resa med Produktionslyftet och vilket värde som har skapats. Boards on Fire och Holtab berättar om vad som krävs för att lyckas med digital daglig styrning.

Välkommen att ta del av presentationer och samtal med företag och experter kring deras arbete med Lean och och ständiga förbättringar. Under konferensen ges även goda möjligheter att nätverka och utbyta erfarenheter med branschkollegor.

Det fullständiga programmet hittar du här →

Frågor?

Kontakta Bengt Gebert – bengt.gebert@techtank.se eller 070-686 32 25.

Praktisk information

Datum: Torsdag den 7 mars 2024
Tid: Klockan 08:30 till 14:00 · Lägg till i kalender
Plats: Kreativum Science Center, Karlshamn · Karta

Produktionslyftets partner

Intressenter och finansiärer