När du anmäler dig till denna aktivitet så kommer ditt namn och din organisation visas i en offentlig deltagarlista, se ovan "Vilka kommer?". Syftet är bland annat att skapa goda förutsättningar för nya kontakter mellan deltagare, arrangörer och talare. Deltagarnas namn visas fram till 30 dagar efter genomförandedatum. Genom att markera rutan nedan kan du välja att anmäla dig utan att visa ditt namn i den offentliga deltagarlistan.

Namn Organisation
Totalt 0 deltagare

Lean Forum Smålandskonferens

Campus Ljungby · 7 maj 2024

Den 7 maj arrangeras Lean Forums Smålandskonferens av Campus Ljungby (som representerar IUC i Kronoberg), Produktionslyftet och Lean Forum. Konferensen riktar sig till alla som arbetar med produktion och industriell utveckling.

Program

  • Björn Langbeck, Tillväxtverket – Svensk industris utmaningar och möjligheter framåt från ett nationellt och internationellt perspektiv.
  • Luni Metall AB, Hillestorp – Företaget har med hjälp av pulsmöten, problemlösning och ett tydligt framtidsfokus skapat ett stort engagemang hos personalen.
  • Bengt Savén, LedarStegen – Modellen ”LedarStegen” och hur den leder till Lean och framgång samt likheter och skillnader mellan Lean och Agile.
  • Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB – Ägarna berättar om hur de har gått från långa arbetsveckor med akuta problemlösningar till att nu ha tid för utveckling.
  • Stoeryd AB, Tranås – Berättar om hur de har arbetat för att nå en finalplats i Svenska Leanpriset, samt vad de siktar på nu och framöver.

Det fullständiga programmet hittar du här →

Frågor?

Kontakta Wilma Persson – wilma@campusljungby.se eller 073-84 002 05.

Praktisk information

Datum: Tisdag den 7 maj 2024
Tid: Klockan 09:00 till 15:30 · Lägg till i kalender
Plats: Campus Ljungby, Stationsgatan 2 i Ljungby · Karta

Produktionslyftets partner

Intressenter

Finansiärer