Grattis till årets produktionstekniker

Notis · 2024-06-17

Under Produktionstekniska dagen i Skövde den 30 maj tilldelades Johan Ekblad på Lidköping Energi utmärkelsen ”Årets produktionstekniker”. Han belönades för sitt arbete med att implementera ett nytt produktionssystem som visualiserar företagets miljöarbete och engagerar alla medarbetare i förbättringsarbetet.

Johan Ekblad, miljöansvarig och Lean-koordinator på Lidköping Energi, tilldelades utmärkelsen ”Årets produktionstekniker” i samband med Produktionstekniska dagen i Skövde den 30 maj.

Lidköping Energi gick in i Produktionslyftets utvecklingsprogram under 2023 och i det arbetet är Johan Ekblad högst delaktig i egenskap av miljöansvarig och Lean-koordinator på företaget.

– Något som jag verkligen har lärt mig av resan med Produktionslyftet är vikten av att involvera och engagera medarbetarna, säger Johan Ekblad. Jag har personligen alltid brunnit för Lean, effektiviseringar och förbättringar, men det räcker inte, engagemanget behöver nå ut till alla medarbetare och där spelar ledarna en viktig roll i att gå före och visa vägen.

Den 13 september har du möjlighet att möta Johan Ekblad vid ett webbsänt frukostseminarium. Då berättar han tillsammans med vd Christian Olausson mer om resan med Produktionslyftet och de resultat som har uppnåtts på Lidköping Energi.

Läs pressmeddelande om prisutdelningen hos IDC →
Se film från Produktionstekniska dagen →

Produktionslyftets partner

Intressenter

Finansiärer